top of page
Bos in herfst

Inventors & Partners

deco-logo.png

Smartty Inventors & Partners

Slimme oplossingen komen nooit alleen. We geloven daarbij als organisatie in de kracht van de woorden “plek”, “taak” en “waardering”. Want wanneer iedereen in een samenwerking past en een duidelijke toegevoegde waarde kent dan volgt de waardering als vanzelf.

 

Zo willen we samen slimmer duurzame doelen helpen bereiken. Van uitvinder tot producent, marketeer en distributeur... ja, zelfs de klant dient gezien in dat proces. Daarbij geldt dat we niet willen proberen slimmer te zijn dan de natuur maar willen trachten methoden te vinden waardoor we de natuur slimmer kunnen helpen inzetten voor de mens. Wanneer je op die manier durft te spelen met de natuur dan doe je dat met een glimlach.

 

Iedereen die op die manier al eens heeft mogen spelen met de natuur begrijpt dat de oplossing er al is, er altijd al was, maar gewoon niet werd gezien in die vorm of voor die toepassing. En als je hem dus ineens (door)ziet dan krijg je dat blije gevoel.

Dat slimmer helpen maken of helpen toepassen komt net zo goed terug in het allereerste bedenken van een productieproces, materiaalkeuze, ontwerp of de manier van vertalen naar de markt. Als partners zoeken we dus naar dat samenspel. Dit is ook een reden voor ons om te kiezen voor een "natuurlijke" knipoog met een glimlach als logo.

Wil je je aansluiten in onze reis naar natuur-slimmere producten? Sluit je dan aan en wordt partner van Smartty.

Inventor or Partner?

Word jij de volgende Uitvinder of Partner?.. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe partners en ontwikkelaars. Heb je slimme ideeën, productie- en/of distributie talenten? Dan staat Smartty te popelen om hier samen mee aan de slag te gaan!

 

Our Partners

Slimme oplossingen komen nooit alleen. We geloven daarom in de kracht van de woorden “plek”, “taak” en “waardering”. Want alleen samen kunnen we duurzame doelen bereiken. Dus sluit je aan en wordt partner van Smartty.

bottom of page