top of page
Bos

AIR CLEAN

Gepatenteerde luchtzuivering op basis van planten

Air-clean-wand-usp.png

AIR CLEAN

Dankzij een vinding van landschapsarchitect Eduard van Vliet haalt De Air Clean de kracht van natuurlijk verse lucht 7x slimmer naar binnen! Dankzij dit gepatenteerde systeem zuivert deze Smartty even zoveel lucht als een gewone plantenwand van bijv. 10m2.

 

Zo past de kracht van de natuur niet alleen in de hal van uw bedrijfspand maar ook op ieders kantoor, klas, kamer van een tehuis of gewoon in een woonkamer of keuken thuis. De slimme plantenwand is verder ook een welkome decoratie en naast een lucht zuiverend ook een akoestisch wonder. Planten verzachten namelijk het geluid van spraak tussen de 500 en 2.000 Hz en dat maakt hem in allerlei vormen overal inzetbaar.

 

Yes, Smartty as a friend pleases your eyes, lungs and ears!

 

Smart Natural Healing System

De Air Clean biedt een gepatenteerd en door TNO getest

“Bio-Smart” design voor een betere gezondheid!

De lucht wordt gefilterd langs het water, het wortel-met substraten gebied tot langs de bladeren van de plant.

Zo worden de slechte stoffen in de lucht die door industrie, verkeer, tapijt, meubels, printers of koken wordt veroorzaakt, voedsel voor de plant. 

 

Het resultaat; natuurlijke luchtvochtigheid en betere algehele luchtkwaliteit gaan virussen, infecties en longziektes tegen en brengen hogere productiviteit, concentratie, psychische balans en minder ziekteverzuim. De Smartty Air Clean brengt dus meer dan de natuur dichterbij. Smartty is your natural healthy friend.

 
illustratie-plantenbak.png
smart-home-system.png
logo_edited.jpg
Z-Wave_logo.svg.png

Yubii

APP-smartty.png

The intelligent Smartty Air Clean

Dankzij smart technologie kan de Air Clean, indien wenselijk, ook voor zichzelf zorgen. Dat neemt werk uit handen. Hij geeft dan op tijd de planten water en meldt zich als het reservoir leeg is. Met de daglicht settings houdt je jouw planten fit en zuiver je de lucht optimaal. Smartty maakt zo van kantoor tot woning slimmer.

Yes, true friends care for each other.

Smartty-Airclean.jpg

Lets meet; Our green friends

Breathe healthy happiness into your life!

 

We verblijven 90% van onze tijd binnenshuis en zijn door verstedelijking de connectie met de natuur kwijtgeraakt. Planten hebben, zoals vele onderzoeken al hebben aangetoond, een positieve werking op je gezondheid & psyche. Smartty maakt dit 7 maal zo slim.

So, breathe healthy happiness into your life with Smartty!

Boeketje_office.png

Office

Werken in kantoorgebouwen kent vele lucht-uitdagingen. Niet alleen door de filterinstallaties of ramen die niet open kunnen maar vooral ook door de formaldehyde en benzeen wat voort komt uit het aantal medewerkers per m2, printers, stoffering en meubelen. Dit bepaalt namelijk net zo goed dat we de hele dag verontreinigde lucht inademen.

 

De Aloe vera in dit ‘plantenboeket’ haalt bijvoorbeeld veel giftige stoffen uit de lucht. Voor gebruik in kantoor - situatie zijn er enkele boeketjes samengesteld. In geval van grotere kantoorgebouwen met verschillende ruimten en functies is professioneel advies ook ‘op maat’ leverbaar.

Office_edit_wand copy.jpg
Boeketje_Home.png

Home

In huis wordt de luchtkwaliteit sterk beïnvloed door bijv. het koken, huisdieren of onvoldoende ventilatie. Fijnstof en de CO2 concentratie vormen daarbij een veelvoorkomend probleem.

 

De Areca maakt veel zuurstof aan en filtert schadelijke stoffen. Dat zorgt voor minder hoofdpijn en een fijn binnenklimaat. Meer weten over de Air Clean boeketjes die voor de thuis-situatie zijn samengesteld?

foto wand voorstel volkskrant.jpg
Boeketje_institutional.png

Institutional

Voor scholen en zieken(te)huizen in de institutionele markt is CO2 vervuiling in de lucht vaak een probleem.

 

Deze plant-samenstelling met o.a. de blauwvaren pakt CO2 aan en draagt zorg voor een goede luchtvochtigheid.

 

Meer weten over de Air Clean boeketjes die voor de institutionele - situatie zijn samengesteld of liever toch specifiek advies? Een plant-advies is ook ‘op maat’ leverbaar.

zorg copy.jpg

Design your Smartty

De Smartty Air Clean is modulair samen te stellen. In hoogte, breedte, met een andere omlijsting, als room divider, op wielen, met groeilamp en zoveel meer. 

 

Voor maatadvies ga je naar 

smartty.eu.

 
tech tekening wand met maten.png
brochure2.png

Download de brochure

bottom of page