top of page
Untitled-3 copy.jpg

AQUA CLEAN

Schermafbeelding 2020-08-27 om 13.16.19.png

AQUA CLEAN

De Smartty Aqua Clean is ontworpen om bijvoorbeeld off-the-grid wonen mede mogelijk te maken. Daar waar er geen nuts voorzieningen zoals riool, water, gas en elektra kunnen worden gerealiseerd of daar waar de periode om dit te realiseren onrealistisch blijkt, bieden deze producten dus mogelijk een oplossing.

 

Van tinyhouse, eco-camping tot zwembad biedt Smartty een slimme duurzame water zuiverende oplossing!  

Schoon water in overvloed?

Water is, zoals de meesten wel weten, het nieuwe olie aan het worden. De waarde van schoon water stijgt gestaag door de enorme vervuiling die de mens teweeg brengt. In de afgelopen honderd jaar zijn we structureel bezig geweest aan dit proces wat we slimmer moeten zien om te keren.

 

Slimmer wonen en slimmer gebruiken dus!

aqua clean.png

Water slimmer inzetten

Door water kan de aarde gekoeld worden en kunnen gewassen groeien die de mens voedt. Water iedere dag weer onttrekken aan de aarde terwijl je water kunt hergebruiken is waar kansen liggen. Slimmer is dus ook alleen dat gebruiken wat nodig is. Maar water kan ook warmte bufferen als een soort accu los van de energie die water in beweging kan aanreiken. Met de Smartty Aqua Clean waterwand slaan we dus mogelijk twee vliegen in een klap!

Ook interesse in een Smartty Aqua Clean voor wonen, zwemmen of camperen?

 

Bekijk ook eens..

 

Promotie film Smartty geproduceerd door studenten van Sint Lucas Eindhoven

bottom of page