top of page
tim-swaan-eOpewngf68w-unsplash.jpg

Who We Are

Smartty wenst de intelligentie van de natuur slimmer naar de mens te brengen. Dat kan dankzij uitvindingen die deze intelligentie slimmer weten te vertalen, te doorzien. Elementen als groen, water, lucht en licht kunnen op veel verschillende manieren hierin een bijdrage leveren. Denk aan lucht- en water zuivering of energie besparing en -opwekking.

In veel gevallen komen nieuwe slimme ideeën op ons pad. We merken daarbij dat iedere stap in het proces zijn eigen disciplines kent. De reis van idee tot oplossing of product bij de klant is een avontuur wat je samen onderneemt, samen beleeft. Waar de uitvinder vaak precies begrijpt hoe het allemaal zou moeten werken. Daar heeft de producent het talent en kennis om het werkelijk te maken en beschikt de marketeer over de juiste benadering naar de markt. En de distributeur weet op zijn beurt weer een netwerk rond de oplossing heen te bouwen die het tot aan de klant brengt.

 

Wanneer niemand begrijpt wat er is bedacht in de taal waarin men oplossingen produceert, vertaalt als nuttig en daadwerkelijk levert dan vindt een oplossing nooit zijn weg tot waar het bedoelt is te mogen gaan.

deco-logo.png
tropische Bladeren

Duurzaamheid speelt een belangrijke rol in ons werk. Vanuit Smartty wordt duurzaamheid niet als een trend of hype gezien, maar als een logische ontwikkeling; een evolutie. En we ontdekken de oplossingen als verscholen in de natuur. Voor ons is ‘Natuurzaam‘ daarom het nieuwe woord.

Het verbeteren van de kwaliteit van onze leefomgeving is een thema dat we prima decentraal kunnen aanpakken. En dat is nu precies wat we bij Smartty doen. Als het "verlengstuk" van de ontwikkelaars dragen we bij aan een betere leefomgeving. De altijd aanwezige functionaliteit en energie verborgen in groen, water, lucht en licht dragen slimme oplossingen voor onze planeet. En Smartty mag onderdeel uitmaken van dit boeiende verhaal!

Smartty's elements

Plek

Er moet een plek zijn wil het kunnen werken. Een plek om onderdeel uit te maken van een groep, in de samenleving, op het werk , in een gezin, in jezelf tot zelfs in de fiscale structuur van een bedrijf.

Taak

Is er plek dan mag de taak gedefinieerd. Wat is de bijdrage, functie, aanvulling of juist de benodigde tegendruk? Tot welke taakis iemand of iets in staat? En wie of wat vult die taak “hoe” in?

Waardering

Wanneer ”plek” en “taak” bij ieder helder zijn komt de waardering meestal vanzelf. Vreemd genoeg blijkt het dan vaak het doel wa t we (onder)bewust al vanaf het begin nastreefden maar pas werkelijk kunnen ervaren als het eenmaal wordt bereikt. Het is de ervaring van de energie van de reis en he t behaalde doel in dat ene moment.

bottom of page